Merken

Betuws Best

Zet streekproducten op de kaart

Wie de Betuwe bezoekt en bij een boerderijwinkel of streekmarkt stopt, ziet producten met het Betuws Best streekmerk. Betuws Best is een overkoepelend label voor streekproducten. Ondernemers kunnen zich met dit label gezamenlijk profileren.
Of het nu gaat om jam, kaas, vlees of wijn uit eigen boomgaard, Betuws Best-producten staan garant voor ambachtelijk en met liefde bereid, duurzaam, eerlijk en van hoge kwaliteit. De producten zijn gemaakt van eerlijke ingrediënten of bouwstoffen en smaken daarom puur en extra lekker.
De Betuwe is leverancier van gevarieerd en gezond voedsel. Veel bedrijven zijn Hofleverancier en bestaan al meer dan honderd jaar. De regio staat vooral bekend om het veelsoortige fruit, maar heeft nog veel meer te bieden. Betuwse streekproducenten leveren namelijk naast fruit ook vlees, groente, zuivel en eieren. Direct vanaf het platteland, zo op je bord. Eerlijk voedsel en dat proef je.

Betuws Best fietsroutekaart

In het voorjaar van 2020 is de Betuws Best fietsroutekaart ontwikkeld. Op de fietsroutekaart vind je vier verschillende fietsroutes langs streekproducenten verspreid over de Betuwe. Je ontdekt al fietsend diverse Betuws Best producenten of verkooppunten.

Betuws Best fietsroutekaart

Betuwse streekproducenten kunnen zich via partners.betuwsbest.nl aanmelden. Voor slechts € 4,- per maand doe je al mee! Je kunt het streekmerk gebruiken op je verpakkingen waarmee het als Betuws streekproduct herkenbaar is voor toerist en consument.
Alle informatie en veelgestelde vragen zijn te vinden op Betuwsbest.nl.
Winkelwagen
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.