Extra steun voor vrijetijdseconomie Rivierenland

Provincie Gelderland investeert

In 2020 zijn veel ondernemers getroffen door de Covid-19 maatregelen. De provincie Gelderland stelt extra financiële steun beschikbaar voor de getroffen ondernemers in de toeristisch recreatieve. Zij kunnen rekenen op hulp en steun op het gebied van investeringen in zichtbaarheid en vindbaarheid in de regionale promotie. De uitvoering wordt verzorgd door Bureau Toerisme Rivierenland.

Juist in deze tijd is het van belang om als bedrijf in beeld te blijven. Door deel te nemen aan de activiteiten van Bureau Toerisme Rivierenland blijf je zichtbaar en draag je bij aan de regiopromotie van de drie streken in Rivierenland: Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal. De focus van de steunmaatregel ligt met name op de bedrijven die het hardst zijn getroffen in de COVID-crisis, waaronder de zakelijke markt (MICE) en de groepenmarkt.

Om getroffen ondernemers tegemoet te komen worden voor 2021 verlaagde tarieven aangeboden voor participatiemogelijkheden. Alle ondernemers in toerisme en recreatie ontvangen hierover binnenkort bericht. Actuele informatie is te vinden op rivierenland.biz.

Wil je meer weten over de steunmaatregel? Neem dan contact op via info@rivierenland.biz of 088 636 3888.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Winkelwagen
Scroll naar top
Nieuwe partners

Regio op de kaart

Samen met honderden ondernemers zetten wij in samenwerking met gemeenten en provincie de regio op de kaart.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.