KHN-leden nu zichtbaar aangegeven op Rivierenland.nl

Consumentenwebsite Rivierenland.nl maakt sinds vandaag duidelijk welke van haar partners zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN). De leden worden aangeduid door middel van het icoon van de branchevereniging.

Kortingsactie KHN-leden

In samenwerking met de KHN heeft RBT Rivierenland een actie opgesteld. Ben of word jij lid van de KHN en neem je een profiel af op Rivierenland.nl, dan krijg je een gratis Tip voor onderweg op Gelderseroutes.nl. Gelderseroutes.nl is dé website voor fietsers, wandelaars en andere sportievelingen in heel Gelderland. Hier vind je de populairste routes uit alle vier de streken. Ondernemers die aan een route gelegen zijn, kunnen – normaal gesproken tegen betaling – zichzelf profileren bij geïnteresseerde bezoekers.

KHN

Over de KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horecabrancheorganisatie in Nederland en vertegenwoordigen ruim 20.000 horecaondernemers met ruim 230.000 horecamedewerkers. Ze zetten zich in voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche en stimuleren kennisuitwisseling tussen ondernemers.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Winkelwagen
Scroll naar top
Nieuwe partners

Regio op de kaart

Samen met honderden ondernemers zetten wij in samenwerking met gemeenten en provincie de regio op de kaart.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.