Meedoen

Uit in de regio Magazine

Uit in de regio Magazine

Het ‘Uit in de regio Magazine’ is met een oplage van 50.000 exemplaren het grootste vrijetijdsblad van Midden-Nederland. 

Het magazine zetten we in voor landelijke promotie van onze regio, gekoppeld aan meerdere themacampagnes. Een selectie van onze mooiste thema’s komt voorbij; van bloesem tot oogst, van waterpret tot culturele uitstapjes. 

Waar verkrijgbaar?

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij alle 30 toeristische informatieposten en toeristische overstappunten (TOP’s) in het gebied. Daarnaast ligt het magazine bij ondernemers in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Het magazine is voor partners van Bureau Toerisme kosteloos te bestellen via onze webshop.

Reserveer jouw plek in de editie van 2024!

Door voorbereidingen voor de nieuwe editie van het Uit in de regio Magazine zijn in volle gang! Je kunt nu een plek in de editie van 2024 reserveren! Laat het ons dan weten via info@bureautoerisme.nl. 

Lees editie 2023 hier online:

Bestel Uit in de regio Magazine voor jouw gasten!

Partners van Bureau Toerisme kunnen kosteloos materiaal bestellen via onze nieuwe webshop. Zo bestel je eenvoudig het magazine Uit in de regio en ander promotiemateriaal zoals fietskaarten, ansichtkaarten, fietslabels en vlaggen.

 Je bestelling wordt tegen betaling van de verzendkosten bij je bezorgd of je kunt je bestelling op afspraak ophalen op ons kantoor.

Winkelwagen
Scroll naar boven