Meedoen

Uit in de regio Magazine

Uit in de regio Magazine

Het ‘Uit in de regio Magazine’ is met een oplage van 90.000 exemplaren het grootste vrijetijdsblad van Midden-Nederland. De nieuwe editie komt in het eerste kwartaal van 2022 uit. 

Het magazine zetten we in voor landelijke promotie van onze regio, gekoppeld aan meerdere themacampagnes. Een selectie van onze mooiste thema’s komt voorbij; van bloesem tot oogst, van waterpret tot culturele uitstapjes. In 2021 was het magazine razend populair is heeft een herdruk er voor gezorgd dat er een oplage van maar liefst 120.000 stuks is bereikt.

Waar verkrijgbaar?

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij alle 29 toeristische informatieposten en toeristische overstappunten (TOP) in het gebied. Daarnaast ligt het magazine bij ondernemers. Ook buiten de regio wordt het magazine verspreid. Zo zijn in 2021 in zowel Zuid-Hollandse regio’s als delen van de gemeenten Oss, ’s-Hertogenbosch, Druten, Wijchen en Wijk bij Duurstede inwoners verrast met het 76 pagina dikke inspiratiemagazine op hun deurmat.

Wil je alvast een plekje reserveren in de editie van 2023 zodat je zeker op tijd bent? Dat kan! Neem daarvoor contact met ons op. 

Feiten en cijfers uit in de regio magazine 2022

Lees hier online:

Bestel Uit in de regio Magazine voor jouw gasten!

Partners van Bureau Toerisme kunnen kosteloos materiaal bestellen via onze nieuwe webshop. Zo bestel je eenvoudig het magazine Uit in de regio en ander promotiemateriaal zoals fietskaarten, ansichtkaarten, fietslabels en vlaggen.

 Je bestelling wordt tegen betaling van de verzendkosten bij je bezorgd of je kunt je bestelling op afspraak ophalen op ons kantoor.

Winkelwagen
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.