Mediapartnerschap: ondersteuning voor evenementen in Rivierenland

Evenementen zijn zeer belangrijk voor de promotie van Rivierenland. Daarnaast bieden zij een bron van vermaak en betrokkenheid voor eigen inwoners. Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland ondersteunt evenementen in de vorm van een mediapartnerschap. Dat betekent dat het evenement ondersteunt wordt in het realiseren van een groter bereik in de promotie en het evenement zelf de regionale promotie versterkt.

Ook biedt RBT Rivierenland kennis en advies om samen met het evenement mee te denken in groeikansen. In de afgelopen tijd hebben we al met veel evenementen afspraken gemaakt over de ondersteuning in de promotie, o.a. met de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, Tour de Waal, Tiel Maritiem, Open Maas en WaalDijkensportLandgoedfair en Maas en Waalse Oogstdagen. Er staan voor andere evenementen al gesprekken ingepland.

Organiseer jij ook een evenement en wil je graag meer informatie over het mediapartnerschap? Neem dan contact met ons op via info@rivierenland.biz of 088 6363 888.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Winkelwagen
Scroll naar top
Nieuwe partners

Regio op de kaart

Samen met honderden ondernemers zetten wij in samenwerking met gemeenten en provincie de regio op de kaart.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.