Meedoen

Word partner in de regiopromotie 2023

De Betuwe, de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal zijn populaire streken bij dagrecreanten en vakantiegangers. Bureau Toerisme inspireert (potentiële) bezoekers door websites, social media en promotiemateriaal. We peilen de wensen van de gasten, monitoren de regio en staan in nauw contact met onze samenwerkingspartners. 

Met kennis en onderzoek dragen we bij aan de optimalisatie van de regio op het gebied van recreatie en toerisme. Dat doen we samen met ondernemers en organisaties in het gebied. Zo laten we samen zien hoe mooi het hart van ons land is. Daar gaat het ons om.

Om onze streek Rivierenland verder te ontwikkelen, werken we nauw samen met al onze partners. Je wordt partner door het voldoen van de basisbijdrage. De kosten van de basisbijdrage bedragen €150,- per jaar. Als partner profiteer je van onderstaande voordelen en kun je meedoen met de producten en diensten van Bureau Toerisme. Schrijf je nu bijvoorbeeld vast in voor deelname aan het Uit in de regio Magazine. Bekijk de mogelijkheden hierHaak ook aan en profiteer van regionale promotie met een landelijk bereik!

Voordelen van de basisbijdrage:

BureauToerisme_Tarievensheet_2023_0002.jpg

* De bijdrage is inclusief het partnerschap van Stichting Streekmarketing Bommelerwaard. Meer informatie: www.beleefbommelerwaard.nl/b2b

Bereikcijfers 2022

Tarievensheet 2023

Magazine Uit in de Regio

MicrosoftTeams-image (2) (1)

Er is meer...

Naast het populaire Uit in de regio Magazine ontwikkelen we jaarlijks ook andere print- en online producten waar je als ondernemer aan kunt deelnemen. We blijven onze producten herzien en vernieuwen en spelen in op de behoeften van de gasten. 

Uit in de regio Fietskaart

De Uit in de regio Fietskaart is vernieuwd. De 40.000 stuks van editie 2021/2022 vlogen de deur uit. Daarom hebben we besloten de oplage van de editie 2022/2023 verhogen naar 50.000 stuks. 

Op de kaart vind je het hele gebied met het volledige knooppuntennetwerk en zijn er 14 gevarieerde routes uitgelicht met tips voor onderweg.

Bloesem- en Fruitalert

In 2019 lanceerde het Bureau Toerisme al de bloesemalert, voor (potentiële) bezoekers die op de hoogte gehouden willen worden van de actuele stand van de bloesem.

In 2020 is er een Bloesemalert-app ontwikkeld en deze werd al snel ruim 11.000 keer gedownload. In 2022 is de Bloesemalert verder uitgegroeid tot maar liefst bijna 42.500 downloads!

TOP zuilen 2022

Jouw locatie een TOP-locatie?

Een TOP is een startpunt waar je de auto kunt parkeren om vanuit daar te wandelen, fietsen of varen. Op dit moment zijn er 17 TOP-locaties in de regio te vinden. Wist je dat je ook van jouw locatie een TOP-locatie kunt maken? Bekijk alle informatie, en tarieven.

Ontdek onze webshop!

We hebben het bestellen van promotiemateriaal nog makkelijker gemaakt. Onze partners kunnen al het promotiemateriaal eenvoudig via onze webshop. Bestel magazines, fietskaarten, ansichtkaarten, fietslabels, vlaggen en nog veel meer gratis. Je betaalt enkel de verzendkosten.

 

Webshop

Durf te vragen...

Wil jij je verdiepen in je doelgroep, zichtbaar zijn op social media of adverteren in de landelijke media, maar heb je geen idee waar te beginnen? Sta je voor een ontwikkeling of vernieuwing in je bedrijf en zoek je daarbij ondersteuning? Of kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van onderzoek, cijfers en trends?

Met onze ervaring, diversiteit in projecten en brede netwerk helpen we je graag verder! Bel ons op 088 6363 888 of mail naar info@bureautoerisme.nl of kom een keer langs voor een kopje koffie.

Winkelwagen
Scroll naar boven