Meedoen

Word partner in de regiopromotie

We nodigen ondernemers en gemeenten van harte uit om ook in 2022 partner te worden van Stichting Bureau Toerisme. Partners kunnen participeren in onze producten en diensten en krijgen toegang tot het gehele platform van Bureautoerisme.nl.

Ben je ondernemer in de Betuwe, Bommelerwaard of het Land van Maas en Waal? Lees dan verder! Ben je gevestigd buiten deze regio’s en heb je interesse om aan te haken bij ‘Uit in de regio’? Je vindt alle informatie via onderstaande button.

Ondernemers in de Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal worden partner door zich aan te melden voor de basisbijdrage. Als partner investeer je in de gezamenlijke regiopromotie. Bureau Toerisme investeert je bijdrage naast de producten ook in kennis, ontwikkeling, informatie en marketing. Met de aanmelding voor de basisbijdrage word je al opgenomen in de promotie van het nieuwe seizoen. Partners hebben daarnaast de mogelijkheid om deel te nemen aan onze producten. Schrijf je nu bijvoorbeeld vast in voor deelname aan het Uit in de regio Magazine. Bekijk de mogelijkheden alvast hierHaak ook aan en profiteer van regionale promotie met een landelijk bereik!

Voordelen basisbijdrage 2022

Uit in de regio Magazine 2022

Schrijf je nu in!

Het Uit in de regio Magazine is met een oplage van 90.000 exemplaren het grootste vrijetijdsblad van Midden-Nederland. De nieuwe editie komt in het eerste kwartaal van 2022 uit. Het magazine zetten we in voor landelijke promotie van onze regio, gekoppeld aan meerdere themacampagnes. Een selectie van onze mooiste thema’s komt voorbij; van bloesem tot oogst, van waterpret tot culturele uitstapjes.

Lees hier online:

Er is meer...

Naast het populaire Uit in de regio Magazine ontwikkelen we jaarlijks ook andere print- en online producten waar je als ondernemer aan kunt deelnemen. We blijven onze producten herzien en vernieuwen en spelen in op de behoeften van de gasten. 

Uit in de regio Fietskaart

Ook in 2022 maken we weer een Uit in de regio Fietsknooppuntenkaart. Op de kaart vind je het hele gebied met het volledige knooppuntennetwerk en zijn er 14 gevarieerde routes uitgelicht met tips voor onderweg.

Op dit moment is de ontwikkeling van de editie 2022 in voorbereiding. Heb je interesse in deelname? Laat het ons weten!

Bloesem- en Fruitalert

In 2019 lanceerde het Bureau Toerisme al de bloesemalert, voor (potentiële) bezoekers die op de hoogte gehouden willen worden van de actuele stand van de bloesem. In 2020 is er een Bloesemalert-app ontwikkeld en deze werd al snel ruim 11.000 keer gedownload. In 2021 is de Bloesemalert verder uitgegroeid tot maar liefst bijna 25.000 downloads!

Jouw locatie een TOP-locatie?

Een TOP is een startpunt waar je de auto kunt parkeren om vanuit daar te wandelen, fietsen of varen. Op dit moment zijn er 13 TOP-locaties in de regio te vinden. Wist je dat je ook van locatie een TOP-locatie kunt maken? Bekijk alle informatie, en tarieven.

Ontdek onze nieuwe webshop!

We hebben het bestellen van promotiemateriaal nog makkelijker gemaakt. Onze partners kunnen al het promotiemateriaal eenvoudig via onze webshop. Bestel magazines, fietskaarten, ansichtkaarten, fietslabels, vlaggen en nog veel meer gratis. Je betaalt enkel de verzendkosten.

 

Webshop

Durf te vragen...

Wil jij je verdiepen in je doelgroep, zichtbaar zijn op social media of adverteren in de landelijke media, maar heb je geen idee waar te beginnen? Sta je voor een ontwikkeling of vernieuwing in je bedrijf en zoek je daarbij ondersteuning? Of kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van onderzoek, cijfers en trends?

Met onze ervaring, diversiteit in projecten en brede netwerk helpen we je graag verder! Bel ons op 088 6363 888 of mail naar info@bureautoerisme.nl of kom een keer langs voor een kopje koffie.

Winkelwagen
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.