Over ons

Stichting
Bureau Toerisme

Over Stichting Bureau Toerisme

Sinds 2004 zet Bureau Toerisme zich in om de vrijetijdssector in de regio te ondersteunen en verder te laten groeien. Met een gedreven en professioneel team en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van waardevolle partners dragen wij bij aan de ambities van overheden, ondernemers en organisaties.

De aanpak

Rivierenland is met zijn karakteristieke streken Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal een prachtig gebied voor recreatie. In de afgelopen jaren hebben diverse betrokken partijen al vele stappen gezet voor het uitbouwen van de vrijetijdssector in onze regio. 

Het bedrijfsleven heeft geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen en het borgen van de gewenste kwaliteit voor de bezoeker. Ook zijn er faciliteiten ontwikkeld, zoals de routenetwerken, die ons gebied sterker op de kaart zetten en blijvende kansen bieden voor gerichte marketing en communicatie. 

Het is onze taak om met vereende krachten te blijven bouwen op de successen om de vrijetijdseconomie in Rivierenland verder te laten bloeien. Regio Rivierenland heeft de vrijetijdssector dan ook sinds 2012 benoemd tot economische speerpunt.  Voor de komende jaren zijn de doelen vastgelegd in het Regionaal Ambitiedocument 2021-2025. Ons gezamenlijk beleid legt het fundament om doel- gericht in te zetten op nieuwe resultaten.

De kwaliteit van het landschap, de kernen en de bevolking in de regio Rivierenland vormen een krachtige basis en een belangrijk uitgangspunt voor economische groei.

PIJLERS VAN GEBIEDSONTWIKKELING

KENNIS

De basis van waaruit een gebied wordt ontwikkelt.

ONTWIKKELING

Vanuit de kennis het gebied verder ontwikkelen

INFORMATIE

Ontwikkeling en onderhouden van communicatiemiddelen

MARKETING

Vermarkten van streek en aanbod

Strategische Marketing Visie

Sinds 2012 stelt Stichting Bureau Toerisme een strategische marketingvisies op. In de strategische Marketingvisie geeft de organisatie haar visie over gebiedsontwikkeling.

In maart 2022 komt de vernieuwde Strategische Marketingvisie uit.

Winkelwagen
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.