PostNL presenteert nieuw postzegelvel op KunstFort Asperen

Op maandag 30 januari brengt PostNL het postzegelvel Mooi Nederland 2017: Linge uit, een uitgifte in het teken van dit Nederlandse rivierdal. De burgemeesters van Lingewaal en Geldermalsen nemen de eerste exemplaren in ontvangst in de Taveerne van KunstFort Asperen.

Met de serie Mooi Nederland laat PostNL sinds 2005 zien hoezeer het bedrijf geworteld is in de Nederlandse samenleving. De serie besteedt aandacht aan lokale geschiedenis, culturele rijkdom en landschappelijke schoonheid. De afgelopen jaren verschenen postzegels over vestingsteden, keramiek, streekdrachten, historische buitenplaatsen en vissersdorpen. In 2017 zijn de Nederlandse beek- en rivierdalen aan de beurt. Het postzegelvel Mooi Nederland 2017: Linge werd ontworpen door Studio Haller Brun in Amsterdam.

Postzegelvel Mooi Nederland 2017 gepresenteerd op Kunstfort Asperen

Op 30 januari nemen Burgemeester Loes van Ruijven van de gemeente Lingewaal en burgemeester Miranda de Vries van de gemeente Geldermalsen op uitnodiging van PostNL en Stichting KunstFort Asperen het postzegelvel in ontvangst. Vanaf 30 januari is het postzegelvel verkrijgbaar bij de PostNL postkantoren in de Gemeente Lingewaal, bij Spar Asperen, Coop Heukelum, Spar Herwijnen en Spar Vuren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Winkelwagen
Scroll naar top
Nieuwe partners

Regio op de kaart

Samen met honderden ondernemers zetten wij in samenwerking met gemeenten en provincie de regio op de kaart.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.