Presenteer je streekgerechten en streekproducten tijdens de Nationale Kersenparty

Een inspirerend programma, volop mogelijkheden om te netwerken en een preuvenement van smaakvolle streekproducten: De Nationale Kersenparty is hét zakelijke netwerkevenement van het jaar. Op vrijdag 22 juni is Culemborg (Caatje aan de Lek op Werk aan het Spoel) het decor van de tweede editie van deze exclusieve party!

Om de Nationale Kersenparty tot een waar visitekaartje van de streek te maken, slaan we, ook dit jaar, de handen ineen met onze vaste horecapartners. Restaurant Old Skool, Restaurant Bij Casper en Restaurant PrinsHeerlijk zorgen voor de invulling van het preuvenement van smaakvolle streekproducten. Het preuvenement wordt daarnaast uitgebreid met diverse horeca- en streekstands uit Rivierenland. Zo doen ook gastlocatie Caatje aan de Lek en ’t Veerhuys in Beusichem dit jaar mee! Daarnaast hebben ook De Oosterling en het Betuws Wijndomein zich al aangemeld. Bekijk hier al onze partners in 2018!

Heb jij interesse om jouw streekproducten of streekgerechten te presenteren aan het landelijke netwerk van de Nationale Kersenparty? Neem dan contact op met info@nationalekersenparty.nl of bel met 088 – 6363 888. Deelname is kosteloos en daarnaast profiteer je van nog meer leuke voordelen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Winkelwagen
Scroll naar top
Nieuwe partners

Regio op de kaart

Samen met honderden ondernemers zetten wij in samenwerking met gemeenten en provincie de regio op de kaart.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.