Prinsheerlijk Geldermalsen naar Het Italiaanse dorp: Ollolai

Prinsheerlijk Geldermalsen gaat de grens over. Met de Betuwse foodtruck vertrekken zij naar het Italiaanse dorp: Ollolai. Prinsheerlijk Geldermalsen was deze zomer al te zien op verschillende evenementen in de regio. Dit weekend draaide de foodtruck warm op Het Fruitcorso en het KLM Open golf-event in Spijk, ter voorbereiding van het foodfestival in Ollolai.

Prinsheerlijk laat de lokale bevolking van Sardinië kennismaken met een puur Hollandse snack: de bitterbal. Léon Prins bracht een eigen variant op de markt, namelijk de Betuwse bitterbal met een vulling van pulled chicken en Betuwse kersen.

Het foodfestival Barbagia in Piazza vindt plaats op 30 september aanstaande. Op het festivalplein staan zowel Hollandse, Belgische als lokale foodtrucks. We mogen dus een enorme diversiteit aan eten en drinken verwachten. De voorbereidingen voor het festival zijn elke dinsdag te volgen om 21:30 uur op RTL4.

De reis naar Ollolai en de deelname aan het foodfestival wordt vastgelegd en is vanaf aanstaande woensdag te volgen op het YouTube kanaal Prinsheerlijk Geldermalsen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Winkelwagen
Scroll naar top
Nieuwe partners

Regio op de kaart

Samen met honderden ondernemers zetten wij in samenwerking met gemeenten en provincie de regio op de kaart.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.