EXTRA PROJECTONDERSTEUNER

Stichting Bureau Toerisme (SBT) is, per direct, op zoek naar een gedreven extra collega die helpt bij het verwezenlijken van onze doelen op het gebied van destinatiemanagement. De Fruitdelta Rivierenland maakt op dit moment een grote groei door in ontwikkeling van recreatie en toerisme. Wij kunnen daarbij extra hulp gebruiken. Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren!

 

Wie is Stichting Bureau Toerisme?

In samenwerking met overheden, bedrijfsleven en organisaties dragen wij bij aan de economische groei middels recreatie en toerisme in de regio Fruitdelta Rivierenland. Ook bekend als Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Stichting Bureau Toerisme levert sinds 2004 de kennis en expertise in de destinatieontwikkeling.

Wij zijn een gedreven organisatie bestaande uit een team van 6 mensen.

 

Afwisseling in het werk? Bij ons tref je het! Elk dag is anders.

 

Functie projectondersteuner (startfunctie)

De functie is verdeeld over twee werkgebieden, dit zijn marketing & communicatie en klantcontact & retail. De combinatie van beide maakt de vacature extra interessant.

 

Marketing & communicatie is gericht op het ontwikkelen en/of realiseren van (online en offline) communicatie- en marketingactiviteiten met o.a. als doel het vergroten van naamsbekendheid en afzet en het bewaken van de merknamen. Het betreft onder meer het mede ontwikkelen en opzetten van promoties en campagnes, het creëren en uitzetten van content, de (in- en externe) communicatie en de ontwikkeling en het beheer van internet.

 

Klantcontact & retail is gericht op het aanbieden, verkopen, ontwikkelen en uitvoeren van (samengestelde) producten en/of diensten (online en offline). Het betreft het verstrekken van informatie en advies m.b.t. de stad/regio, de inkoop en verkoop van (samengestelde) producten en/of diensten, het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s. Centraal staan hospitality en commercialiteit richting de klant.


Jouw rol en profiel als projectondersteuner

Als projectondersteuner ben je de steun en toeverlaat in de voorbereiding en uitvoering van projecten samen met je collega’s.

Je zorgt voor dat de projecten mede goed worden uitgevoerd voor onze opdrachtgevers. Je bent een echte teamplayer en komt, door sparren en afstemmen, tot een kwalitatief project.

Alle projecten zijn gericht op de economische groei van de toeristische sector in Rivierenland. Je bent geïnteresseerd in de sector op het gebied van aanbod, trends en productontwikkeling.

 

Belangrijkste taken:

  • Productontwikkeling uitvoeren in samenwerking met reclamebureaus.
  • Invullen van onlinecampagnes met online mediabureau.
  • Magazine, fiets en wandelkaarten produceren.
  • Op de hoogte blijven van relevante trends en ontwikkelingen in de vrijetijdssector in Rivierenland en daarbuiten.
  • Klantcontact ten behoeve van onze productontwikkeling, programma’s en diensten.

 

Vaardigheden en ervaring:

  • Onze ideale kandidaat spreekt de taal van het bedrijfsleven en de consument en heeft er geen moeite mee om tussen deze twee te schakelen. Je hebt een passie voor toerisme en recreatie en bent op de hoogte van relevante trends en ontwikkelingen in de sector.
  • Je hebt relevante ervaring met (gebieds-)marketing en productontwikkeling.
  • Kennis van online marketing is een pré.
  • Je bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift.
  • Je hebt een relevante MBO+ of HBO-opleiding afgerond en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

 

Onze kandidaat beschikt daarnaast over de volgende persoonlijke eigenschappen:

Enthousiast, nieuwsgierig, doorzetter, flexibel, resultaatgericht, netwerker, teamplayer.

 

Wat wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende baan in een hecht team. Het gaat om een functie voor 32 of 40 uur. Wij werken met een arbeidsvoorwaardenregeling met uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden en de functie komt overeen met het functiehandboek van Destinatie Nederland.

Doorgroei mogelijkheden:

De functie van projectondersteuner is een startersfunctie. We zien je graag zo snel mogelijk doorgroeien naar een vast onderdeel van ons team met nog meer verantwoordelijkheden. Je blijft in elk geval het eerste  jaar in de functie van projectondersteuner actief.

Interesse?

Stuur dan je CV vergezeld van motivatiebrief naar debruin@bureautoerisme.nl ter attentie van Richard de Bruin (directeur).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alleen sollicitaties, die voldoen aan de voorwaarden, ontvangen een reactie.

 

Update: 11 oktober 2022

Winkelwagen
Scroll naar boven