Meedoen

Regiopromotie

Regiopromotie

intro regiopromotie met links naar websites, apps, projecten, campagnes en meedoen.

 

Magazine 'Uit in de regio'

Met trots presenteren we het magazine ‘Uit in de regio’! Maak kennis met dit  magazine, dat vol staat met leuke tips en informatie over de regio. Een selectie van onze mooiste thema’s komt aanbod: van bloesem tot oogst en streekproducten en van waterpret tot culturele uitstapjes.

Het magazine verschijnt jaarlijks en is gratis verkrijgbaar bij o.a. alle TOP’s en infoposten in Rivierenland.

'Uit in de regio' fietskaart

Op de Uit In De Regio Fietsknooppuntenkaart vind je het hele gebied met het volledige knooppuntennetwerk. Daarnaast zijn er 14 gevarieerde routes uitgelicht met verrassende tips voor onderweg.

Streekpromotie Land van Maas en Waal

In het jaarprogramma van Bureau Toerisme Land van Maas en Waal wordt ook dit jaar aandacht besteed aan versterking van de regiopromotie. Bureau Toerisme Land van Maas en Waal zet zich in voor kennis, ontwikkeling, informatie en marketing voor het authentieke Land van Maas en Waal.
De regiopromotie is een samenwerking met het bedrijfsleven en gemeenten en kan daardoor geïntegreerd worden in de regionale en landelijke promotie. Een goed voorbeeld is de directe doorverwijzing van landvanmaasenwaal.nl naar de regionale websites van de Betuwe, Bommelerwaard en het Rijk van Nijmegen. Maar dit zal ook steeds meer vorm krijgen in marketingactiviteiten. Zo heeft de organisatie ervoor gekozen om de regiomerken mee te nemen in de gebiedsgerichte aanpak van de campagne ‘Gelderland levert mooie streken’ .

Streekmarketing Bommelerwaard

Op 1 juli 2020 is het verhaal van de Bommelerwaard, Bommelerwaard: eiland tussen Maas & Waal, gelanceerd inclusief de website www.beleefbommelerwaard.nl en een huisstijl voor de Bommelerwaard.

Websites

Via onze websites vinden inwoners en bezoekers informatie over onze regio. daar vinden ze informatie over evenementen en locaties om te bezoeken en/of overnachten.

De websites uitinderegio.nl (de opvolger van rivierenland.nl) is de centrale plaats waar wij met elkaar samen ons presenteren.

Naast de centrale website exploiteren wij ondermeer www.landvanmaasenwaal.nl, www.beleefbommelerwaard.nl, www.welkomindebetuwe.nl, www.culemborgklopt.nl en www.betuwsbest.nl

Alle websites zijn door Stichting Bureau Toerisme ontwikkeld en worden gevoed door onze vrijetijdsdatabank.

Apps

Het gebruik van apps op je smartphone is vandaag de dag ‘common sense’. Stichting Bureau Toerisme bouwt en exploiteert verschillende apps. Mooie voorbeelden zijn de apps: Bloesemalert, Welkom in de Betuwe en Betuws Best.

Wist je dat wij voor jouw ook een app kunnen bouwen? Voor de ondernemers in de Gouden Ham mochten wij ook deze bouwen.

Winkelwagen
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.