Regiopromotie

Streekpromotie Land van Maas en Waal

In het jaarprogramma van Bureau Toerisme Land van Maas en Waal wordt ook dit jaar aandacht besteed aan versterking van de regiopromotie. Bureau Toerisme Land van Maas en Waal zet zich in voor kennis, ontwikkeling, informatie en marketing voor het authentieke Land van Maas en Waal.

De regiopromotie is een samenwerking met het bedrijfsleven en gemeenten en kan daardoor geïntegreerd worden in de regionale en landelijke promotie. Een goed voorbeeld is de directe doorverwijzing van landvanmaasenwaal.nl naar de regionale websites van de Betuwe, Bommelerwaard en het Rijk van Nijmegen. Maar dit zal ook steeds meer vorm krijgen in marketingactiviteiten. Zo heeft de organisatie ervoor gekozen om de regiomerken mee te nemen in de gebiedsgerichte aanpak van de campagne ‘Gelderland levert mooie streken’ .

Landvanmaasenwaal.nl

In het kader van streekpromotie Land van Maas en Waal heeft Bureau Toerisme de toeristische website Landvanmaasenwaal.nl gerealiseerd waarop het totaalaanbod van toeristisch recreatief Land van Maas en Waal getoond wordt. Een website ter inspiratie voorafgaand aan het bezoek aan het Land van Maas en Waal. Boordevol tips, POI’s, routes en evenementen. 

Beeldmerk Land van Maas en Waal

Het ontwikkelde toeristisch recreatieve beeldmerk voor het Land van Maas en Waal heeft een duidelijke relatie met de uitstraling van het Land van Maas en Waal: een prachtige plek om de natuur te beleven en veelzijdige recreatie te ontdekken, om op avontuur te gaan en om tot rust te komen. Er zijn 3 varianten van het beeldmerk beschikbaar.

Gebruik het beeldmerk ook

Alle uitingen waarop het beeldmerk wordt gebruikt moeten als conceptontwerp worden voorgelegd aan Bureau Toerisme Land van Maas en Waal via info@landvanmaasenwaal.nl. Kijk voor meer informatie en inspiratie in de stijlgids :

3-daagse Bloesemroute

Het Land van Maas en Waal staat vol fruitbomen die in het voorjaar in bloei staan. De 3-daagse Bloesemroute heeft een aparte etappe voor het Land van Maas en Waal.

Streekproductenmerk

De rivierklei zorgt voor vruchtbare grond in het Land van Maas en Waal. Met een speciaal streekproductenmerk zijn de beste ambachtelijke producten van Maas en Waalse bodem verzameld onder één naam.

Huis-aan-huis promotie

In 2020 en 2021 zijn minimaal 450.000 huishoudens per jaar bereikt door huis-aan-huis promotie.

Vrachtwagen Land van Maas en Waal

Ook voor het Land van Maas en Waal rijdt er sinds 2021 een vrachtwagen met streekpromotie rond. Met een prachtig beeld en het inmiddels bekende streeklogo.  

App De Gouden Ham

Bureau Toerisme ontwikkelde in opdracht van de Gouden Ham ondernemers een app voor De Gouden Ham. De Gouden Ham in het Land van Maas en Waal is een indrukwekkend waterrecreatiegebied met tal van recreatievoorzieningen. Deze app is speciaal bedoeld voor recreanten die een bezoek brengen aan De Gouden Ham en omgeving. Restaurants, winkels, campings, recreatie, pontjes, evenementen, watersport, outdoor en verhuur, waterkwaliteit enz. Het is allemaal te vinden in deze app. 

Winkelwagen
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.