TOERISMELAB

DUITSE GAST

Hoe krijgen we meer Duitse toeristen naar de regio?

 

Voor Gelderland is de Duitse toerist een uiterst interessante gast voor verblijf en dagbezoek. 23% van de buitenlandse gasten in Gelderland komen uit Duitsland. In Noord-Holland is dit 30%. Er zijn voor Rivierenland nog veel kansen om deze Duitse toerist voor ons te winnen. Maar hoe?

Op maandag 7 februari organiseren wij een Toerismelab over de Duitse marktbewerking. Wij geven je een kijkje in wie de Duitse toerist is en hoe je ze het beste kunt bereiken. Als deelnemer aan deze Toerismelab draag je ook bij aan de nieuwe campagnewebsite.

Samen met experts op het vlak van Duits marktbewerking nemen we je mee op deze ontdekkingsreis en zorgen we ervoor dat je nog beter voorbereid bent op meer bezoek en meer omzet.

Bureau Toerisme streeft ernaar om de TOERISMELAB bijeenkomsten live op locatie te organiseren. Wanneer dit door de coronamaatregelen niet mogelijk is, dan verplaatsen wij de kennisbijeenkomsten naar een toekomstige datum.

Er zijn slechts 25 tickets voor dit evenement beschikbaar. Maximaal 2 per bedrijf.

 

Toerismelab bijeenkomsten zijn voor partners van Stichting Bureau Toerisme. Nog geen partner van Bureau Toerisme? Meld je dan nu aan als partner.

Mede mogelijk gemaakt door:

Winkelwagen
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.