Informatievoorziening

TOP: Toeristisch Overstappunt

Start- en rustpunt in het routenetwerk

Een TOP is een startpunt waar je de auto kunt parkeren om vanuit daar te wandelen, fietsen of varen. Elke TOP beschikt over een informatiepaneel met daarop een kaart van de omgeving en de bewegwijzerde routes die vanaf dat punt te volgen zijn.  Alle TOP’s zijn goed te bereiken per auto en bieden voldoende parkeergelegenheid. Een groot aantal TOP’s is gelegen bij een horecagelegenheid en een gedeelte daarvan beschikt over oplaadpunten voor elektrische fietsen. 

TOP’s zijn uitgerust met de bekende toeristische bewegwijzering naar de locatie toe. De locatie is herkenbaar door vermelding van het TOP beeldmerk.

Meer over toeristische informatievoorziening

Informatiepunt

Officiële Toeristische informatiepunt  Elke ondernemers kan een verzoek doen om officiële informatiepunt te worden van de regiopromotie. Een infopost bestaat uit:   levering van standaard drukwerkmateriaal van Bureau Toerisme  officieel bewegwijzering naar de

Lees meer »

TOP kosten

Een prominente plek als exclusieve TOP in de streekpromotie levert je veel extra aandacht op. Als TOP locatie in het fiets en wandelroutenetwerk creëren je extra bezoek naar je locatie.

Lees meer »

TOP criteria en toewijzing

Een TOP-locatie moet aan een aantal criteria voldoen. Graag vertellen we je hier mee over op de pagina en leggen we je uit op welke manier een locatie toegewezen kan worden.

Lees meer »
Winkelwagen
Scroll naar boven