Over ons

Vacatures

Heb je als toeristische en/of horecaondernemer in Rivierenland een vacature uitstaan? Plaats de vacature dan GRATIS door op onze website!

Ook werken in de leukste sector?

 

Bureau Toerisme werkt samen met ondernemers uit de regio om het gebied te promoten en meer consumenten naar de regio te trekken. Om toeristen het zo veel mogelijk naar de zin te maken is goed personeel onontbeerlijk. Zij bieden de gasten een gevoel van gastvrijheid, sfeer en warmte. Bureau Toerisme helpt toeristische en horeca-ondernemers dit personeel te vinden. Op deze pagina vind je vacatures uit Rivierenland die te maken hebben met de toeristische branche.

Vacatures plaatsen
Voorwaarde voor een plaatsing op onze website, is dat je de vacature op je eigen website hebt geplaatst en dat je bedrijf gevestigd is in Rivierenland. Stuur je vacature naar info@bureautoerisme.nl en wij zorgen er voor dat hij doorgeplaatst wordt op onze website.

Informatie & service posten

Op meer dan 30 locaties verspreid over het gebied zijn toeristische informatieposten te vinden bij toeristische bedrijfsleven. Dit zijn hotspot locaties waar toeristen zich ophouden. Zonder dat de toerist naar informatie moet zoeken komen ze deze tegen. Het zijn vaak ook locaties waar inwoners zich ook tegoed doen aan de informatie.

De serviceposten zijn locaties zoals boekhandel en tankstation waar de ondernemer graag zijn/haar klanten wil voorzien van de benodigde informatie.

Toeristische overstappunten (TOP)

Een Toeristisch Overstappunt (TOP) is een startpunt van waar je uit kunt starten om te wandelen, fietsen of varen. Elke TOP beschikt over een informatiepaneel met daarop een kaart van de omgeving en de bewegwijzerde routes die vanaf dat punt te volgen zijn.  Alle TOP’s zijn voor de bezoekers van onze regio goed te bereiken per auto en bieden voldoende parkeergelegenheid. Een groot aantal TOP’s is gelegen bij een horecagelegenheid en een gedeelte daarvan beschikt over oplaadpunten voor elektrische fietsen. 

Websites

Via onze website vinden inwoners en bezoekers informatie over onze regio. daar vinden ze informatie over evenementen en locaties op te bezoeken en/of overnachten.

De websites uitinderegio.nl (de opvolger van rivierenland.nl) is de centrale plaats waar wij met elkaar samen ons presenteren. 

Naast de centrale website exploiteren wij ondermeer www.landvanmaasenwaal.nl, www.beleefbommelerwaard.nl, www.welkomindebetuwe.nl, www.culemborgklopt.nl en www.betuwsbest.nl

Alle websites zijn door Stichting Bureau Toerisme ontwikkeld en worden gevoed door onze vrijetijdsdatabank.

Mobiele applicaties

Het gebruik van apps op je smartphone is vandaag de dag ‘common sense’. Stichting Bureau Toerisme bouwt en exploiteert verschillende app’s. Mooie voorbeelden zijn de app’s van Bloesemalert, Welkom inde Betuwe, Betuws Best.

Wist je dat wij voor jouw ook een app kunnen bouwen. Voor de ondernemers in de Gouden Ham mochten wij ook deze bouwen.

Magazine Uit In de Regio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Databank toeristische informatie

Het netwerk van digitale informatievoorziening wordt voorzien door de vrijetijdsdatabank van Stichting Bureau Toerisme (BT) Rivierenland. Met een profiel in de vrijetijdsdatabank sta je dus meteen op diverse regionale websites zoals Uitindregio.nl.nl en in mobiele applicaties!

Een gratis basisvermelding biedt alleen ruimte voor adresgegevens. Met een uitgebreid profiel beschik je over ruimte voor eigen tekst, foto’s en video en een link naar je eigen website en social media. Bovendien kun je gratis arrangementen plaatsen bij je profiel en nemen we je mee in onze communicatie in onze sociale media. Op deze manier kun je jezelf dus uitgebreid profileren in diverse online kanalen.

Winkelwagen
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.